Huoneistoremontit vaikka lattiasta kattoon – palvelemme Rovaniemellä ja lähialueilla

Ota yhteyttä!

Etsikö remonttien kokonaisvaltaista osaajaa, joka tarttuu toimeen aikailematta ja tekee alusta loppuun erinomaista jälkeä? Nurmelan Rakennuspalvelu Oy tarjoaa pienet pintaremontit ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit Rovaniemeltä käsin vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme lähialueilla ja tarvittaessa kauempanakin kotitalouksia ja yrityksiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Monipuoliset remonttipalvelut

Teemme kokemuksella kaikki kodin ja yritystilojen remontit pienistä pintaremonteista alkaen. Saat meiltä halutessasi myös kokonaisvaltaisen huoneistoremontin tai liiketilan remontin.

Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit

  • kylpyhuoneremontit

  • saunaremontit

  • laatoitukset

  • maalaukset

  • tapetoinnit

  • muut sisäremontteihin liittyvät työt

Palvelemme tunti- tai urakkatyönä sopimuksen mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Henkilökuntamme tulee mielellään maksuttomalle kartoituskäynnille.

Yhteystiedot

Remontilla lisäät viihtyisyyttä ja nostat kohteen arvoa

Hyvin tehty huoneistoremontti lisää kodin tai muun tilan viihtyisyyttä ja nostaa koko kohteen jälleenmyyntiarvoa. Seinien maalaus, tapetointi tai saunan ehostaminen on helppo tapa muuttaa sisätilojen ilmettä kohtuullisella budjetilla. Vaihtoehtoisesti voit uusia vaikka kaikki sisäpinnat lattiasta kattoon.

 

Haluaisitko remontoida jonkin osan tilasta tai pistää koko sisätilan uusiksi? Pyydä ammattilaisemme maksuttomalle arviointikäynnille, niin annamme tarjouksen urakasta!

Kysy lisätietoja

Osaamista kylpyhuone- ja saunaremontteihin

Märkätilojen remontointiin tarvitaan erikoisosaamista, jota yrityksemme ammattilaisilla on jo useiden vuosien ajalta. Meillä on myös sertifikaatit ja ammattitaito vesieristysten tekemiseen turvallisesti. Katsomme, että kylpyhuoneremonttisi ja saunaremonttisi toteutuu kaikilta osin nykyvaatimusten mukaisesti. Palvelumme sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta ja kalusteiden hankinnasta remontin loppusiivoukseen asti.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavista remonttipalveluistamme. Tulemme remontoimaan Rovaniemellä, lähialueilla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Kylpyhuoneremontit