Saunaremontti avaimet käteen -palveluna Rovaniemellä ja lähialueilla

Ota yhteyttä!

Onko mielessäsi saunaremontti? Nurmelan Rakennuspalvelu Oy on saunaremonttien ja muiden märkätilojen remonttien vahva ammattilainen, joka toteuttaa saunaremontit alusta loppuun saakka avaimet käteen -palveluna. Palvelemme Rovaniemellä ja lähialueilla ja tarvittaessa kauempanakin.

Uusimme vain lauteet tai vaikka koko saunan

Saunan voi uudistaa erilaisilla lauteilla, seinäpaneeleilla, valaisimilla ja kiukailla. Voit valita tehdasvalmisteiset valmislauteet tai erikoislauteet, jotka tehdään mittojen mukaan. Jo pelkästään lauteiden käsittelyllä saat vanhaan saunaan helposti ja nopeasti uutta ilmettä. Erilaisilla valaistusratkaisuilla voit puolestaan luoda saunaan tunnelmaa.

 

Koko saunan remontti voi puolestaan kattaa saunan rakenteiden, eristeiden, paneelien, lauteiden, lattialaatoituksen, ovien, listojen, valaisimien ja kiukaan uudistamisen.

 

Oli tarvitsemasi saunaremontti sitten suuri tai pieni, me toteutamme sen ammattitaidolla! Suuremmatkin saunaremontit onnistuvat meiltä nopeasti alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä

Vaivatonta avaimet käteen -palvelua

Teemme saunaremontit vaivattomasti avaimet käteen -palveluna, eli huolehdimme kaikesta materiaalitoimituksista loppusiivoukseen saakka. Näin voimme olla varma siitä, että kaikki remontissa tarvittavat materiaalit ovat oikeaan aikaan kohteessa ja että koko remontin toteutus onnistuu sovitussa aikataulussa. Halutessasi voit hankkia myös osan tuotteista itse, jolloin me hoidamme kaiken asennukseen, viimeistelyyn ja loppusiivoukseen liittyvän.

 

Paras tapa aloittaa saunaremontin suunnittelu on pyytää meidät kartoituskäynnille. Asiantuntijamme ottaa mitat remontoitavasta kohteesta ja selvittää saunaan liittyvät toiveesi. Käyntimme jälkeen saat remonttitarjouksen ja suunnitelman remontin toteuttamiseksi. Kerromme mielellämme lisää!

Kysy lisätietoja

Kaipaako myös kylpyhuone uudistamista?

Teemme saunatilojen remonttien ohella myös kylpyhuoneremontteja. Halutessasi voit uudistaa koko saunaosastosi kerralla. Rakennamme myös uudiskohteiden saunat ammattitaidolla – kysy lisää!

Lue lisää kylpyhuoneremonteista