Laatoitukset alan osaajalta Rovaniemeltä

Ota yhteyttä!

Nurmelan Rakennuspalvelu Oy tekee niin perinteiset kuin erikoisemmatkin laatoitukset ammattitaidolla. Saat myös kylpyhuone- ja saunaremontit halutessasi saman katon alta. Olemme vesieristysten sertifioitu tekijä.

 

Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä – palvelemme Rovaniemellä ja lähialueilla.

Pienet ja suuret laatoitustyöt

Laatoitus on erikoisosaamista vaativa tehtävä. Esimerkiksi isot laattakoot ja laattojen kova materiaali vaativat hyviä työvälineitä, kokemusta ja ammattitaitoa.

 

Olemme toteuttaneet laatoituksia niin yritysten kuin kotitalouksien tarpeisiin jo useiden vuosien ajan. Meiltä saat esimerkiksi eteisen lattian laatoitukset, keittiön välitilan laatoitukset, kylpyhuoneen laatoitukset ja saunan lattian laatoitukset vahvalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä!

Vaativatkin laatoitukset ammattitaidolla

Suunnitteletko perinteisestä laatoituksesta poikkeavaa työtä? Tilaa kokenut tekijä apuun! Yrityksemme on erikoistunut kaikenlaisiin seinä- ja lattialaatoituksiin märkätiloissa ja muissa tiloissa.

 

Teemme niin perinteiset suorat ladonnat kuin erilaiset erikoislaatoituksetkin vahvalla ammattitaidolla. Esimerkiksi suuret ja näyttävät laatat antavat selkeän ilmeen ja pienillä mosaiikkilaatoilla saadaan aikaiseksi kiinnostavia pintoja. Yhdistelemällä erilaisia laattoja syntyy yksilöllinen tunnelma tilaan kuin tilaan.

Kysy lisätietoja

Sertifioidut vesieristystyöt

Vesieristykset suojaavat rakenteita kosteudelta. Kaikki märkätilat on nykyään eristettävä vesitiiviiksi. Vesieristämisen tarve koskee niin seiniä, lattioita, saunoma, läpivientejä kuin liittymiäkin.

 

Kaakeloitu pinta itsessään ei ole vesitiivis, vaan vesi pysähtyy vasta sen alla olevaan kerrokseen. Vesieristyksen tekeminen vaatii VTT:n sertifioimaa vesieristyksen tekijää. Yrityksellämme on kaikkiin vesieristyksiin vaadittava sertifiointi – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Etsitkö osaavaa laatoittajaa?

Suunnitteletko laatoitusta? Tilaa meidät maksuttomalle arviointikäynnille! Se ei sido sinua mihinkään! Käynnin jälkeen annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen laatoitustöistä.

 

Tarjoamme myös kattavat remonttipalvelut. Toteutamme huoneistoremontit sekä kylpyhuone- ja saunaremontit. Tutustu myös muihin palveluihimme!

Muut palvelut