Kylpyhuoneremontit osaavin ottein – palvelemme Rovaniemellä ja lähialueilla

Ota yhteyttä!

Nurmelan Rakennuspalvelu Oy on kylpyhuoneremonttien ja muiden märkätilojen remonttien vahva osaaja, jonka käsissä niin kylpyhuoneesi, saunasi kuin wc-tilasi saavat nykyaikaisen ilmeen laadukkaasti ja kestävästi. Teemme remontteja Rovaniemellä ja lähialueilla ja tarvittaessa kauempanakin.

Toiveidesi kylpyhuone

Haluatko kylpyhuoneeseesi uuden ilmeen? Vastaako märkätilasi vesieristys tämän päivän vaatimuksia? Sopiiko asuntosi kasvavan perheesi nykyisiin tarpeisiin vai olisiko aika tehdä asialle jotain? Meidän avullamme saat laadukkaan ja viihtyisän kylpyhuoneen. Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille!

 

Remontoimme kylpyhuoneesi tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Otamme huomioon perheesi tilanteen ja varmistamme, että tila sopii esimerkiksi lasten, ikäihmisten tai liikuntarajoitteisten tarpeisiin. Voit valita kylpyhuoneeseesi mieleisesi tyylin ja värit.

 

Toteutamme remonttisi avaimet käteen -palveluna, eli teemme kaiken tarvikkeiden tilauksesta ja kalusteiden hankinnasta aina loppusiivoukseen saakka.

Ota yhteyttä!

Kylpyhuoneremontti ammattilaiselta

Kylpyhuonetilojen remontointiin tarvitaan erityisosaamista. Vesieristeet sekä lattiakaadot, jotka ohjaavat pesuvesien kulkua viemäriin, on tehtävä voimassa olevien määräysten mukaisesti ja turvallisesti. Meiltä löytyy kaikki tarvittava erikoisosaaminen ja sertifikaatit kosteiden tilojen remonttien oikeanlaiseen toteuttamiseen.


Tarkan hinnan remontista saat pyytämällä tarjouksen. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan remonttisi yhdessä! Tulemme tarvittaessa maksuttomalle kartoituskäynnille.

Teemme myös huoneistoremontit

Myös saunaremontti osaavin ottein

Oletko pohtimassa myös saunan uusimista? Me autamme sinua tekemään myös kaikista saunahaaveistasi totta. Teemme saunaremontit helposti kylpyhuoneremontin yhteydessä.

 

Uudistamme saunan joko vaihtamalla pelkästään lauteet tai uusimalla kerralla koko saunatilan lattiasta kattoon saakka. Koko saunan remontti voi kattaa saunan rakenteiden, eristeiden, paneelien, lauteiden, lattialaatoituksen, ovien, listojen, valaisimien ja kiukaan uudistamisen.

Lue lisää saunaremonteista