Maalaukset, tapetoinnit ja muut remontoinnin palvelut ammattitaidolla Rovaniemeltä

Ota yhteyttä!

Nurmelan Rakennuspalvelu Oy toteuttaa maalaukset, tapetoinnit ja muut kattavat remontoinnin palvelut ammattitaidolla kaikkiin yritysten ja kotitalouksien tiloihin. Palvelemme Rovaniemellä ja lähialueilla, tarvittaessa kauempanakin. Tilaa myös vapaa-ajan asuntojen remontit meiltä!

Remontit pienistä suuriin

Nurmelan Rakennuspalvelu Oy huolehtii kaikista sisätilojen remonteista pienistä pintaremonteista kokonaisiin huoneistoremontteihin saakka. Meiltä onnistuvat esimerkiksi kokonaiset huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja laatoitukset. Olemme myös taitava sisäpintojen maalauksien ja tapetointien tekijä. Saat meiltä niin kodin, vapaa-ajan asunnon kuin liiketilankin remontin siinä laajuudessa kuin tarvitset ja toivot!

Lue lisää huoneistoremonteista

Sisämaalaukset kaikille pinnoille

Tarjoamme kaikki sisäpintojen maalaukset, kuten kattojen ja seinien maalaukset, yrityksille ja kotitalouksille. Uusi maalipinta on nopea ja kustannustehokas tapa uusia sisätilojen ilme. Työ kannattaa antaa tekijälle, joka hoitaa homman huolellisesti ja nopeasti. Ammattilaisen jäljiltä voit olla taatusti tyytyväinen lopputulokseen.

Ota yhteyttä!

Tapetoinnit siististi ja huolellisesti

Tapetointi on tarkkaa työtä ja siksi kannattaakin pyytää paikalle alan ammattilainen. Teemme tapetoinnit kokenein ottein ja erittäin huolellisesti. Tarvittaessa poistamme ensin vanhat tapettipinnat uusien alta pois. Halutessasi saat meiltä myös apua tapettien valintaan. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja hyvinä pitämistämme materiaaleista.

Kysy lisätietoja

Avaimet käteen -palvelua

Hoidamme kaikki maalaukset, tapetoinnit ja remontit vaivattomalla avaimet käteen -periaatteella, eli hankimme remontissa tarvittavat materiaalit, suojaamme kohteen, suoritamme remonttityöt, viimeistelemme kohteen ja huolehdimme loppusiivouksesta. Sinä puolestasi voit keskittyä työhön, perheeseen tai vaikka harrastuksiin ja tulla jäljiltämme valmiiseen tilaan. Helppoa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous